10-10-18

2010-10-18 @ 22:07:10
Nu är flytten snart klar! fattas bara lite små saker, kommer inte flytta än på ett tag iallafall! trodde inte att jag hade så mycket saaker som jag hade, sen har ja så svårt att slänga med ifaaallll ja behöver de :P

Sandra och jag har bestämt oss för att sluta med kolhyndrater, så går vi ca en timme varje kväll! Gå gör jag gärna men det är så tråkigt att behöva tänka på vad man äter hela tiden.
Men man kommer väl in i vanan tillslut.

Har mycket jobb framöver! så känns as bra! kan ja äntligen kanske göra någon resa, ska ioförsig till spanien me la familia i dec men en till skadar inte ;) i morgon kommer N hem så ska nog träffa han någon dag så kommer Malin på torsdag wiie :D kanske en utgång på fredag då ;)

Nu blir de till att gå och tvätta färdigt!

//Blondie

Sjuker igen!

2010-10-13 @ 12:36:21
Sitter hemma hos Sandra med halsont och snuva, Så jag tog ledigt idag för att få nya krafter till i morgon, ska även jobba natt då.

Måste dra mig hem och börja packa flyttar ju på fredag ! :D ska bli så gött att äntligen ha sigg EGET!

Janiich / Blondie


Ändrade planer.

2010-10-07 @ 12:46:50
Det blir flytt till skåre istället, den andra lägenheten va inte så bra som jag mindes den.
Men skåre får duga så länge :) kommer bo över S så kommer nog bli jättebra :) och folk klagar på att det är så långt hit, de tar en kvart med buss som de kan göra till dom flesta ställen så jag klagar inte :)

Jobbar jätte mycket nu, det är kul men de tar även på krafterna och gå upp 6 varje morgon, men pengar blire :P
Till helgen kommer en vän hem och hälsar på och på söndag blir de nog liseberg med hela syskonskaran. Men jag ska inte in där utan jag häslar på min Malin istället saknar henne såå!

Är hemma från jobbet idag, vaknade och mådde jätte illa och va varm, anar magsjuka men mår lite bättre nu så i morgon ska jag försöka gå.

Just nu ligger ja i S säng och äter äggmacka, finns de nå godare lr! måste försöka ta tag i dagen nu, med ett bad kankse? :D

Janiich/ Blondie